Schilderwerk door de vakspecialist

Onderhoud en herstel van buiten- en binnen schilderwerk aan woningen en bedrijfspanden

Schildersbedrijf H&J te Boekhorst heeft een jarenlange ervaring in het onderhouden en herstellen van buiten en binnen schilderwerk aan woningen en bedrijfspanden. Wij verzorgen de complete afwerking van uw deuren, kozijnen, wanden en plafonds. Daarbij voorzien wij u van kleuradvies, zodat wij samen met u de sfeer die bij uw woning of bedrijf past kunnen creëren. Als vakspecialist bieden wij u de allerbeste kwaliteit. Zo adviseren wij u over de mogelijkheden die passen bij uw wensen, maar daarnaast inspecteren wij het hout- en muurwerk grondig. De kwaliteit van schilderwerk hangt namelijk voor een groot deel af van een goede voorbereiding. Om dat te bereiken behandelen, repareren en herstellen wij de ondergrond zo goed mogelijk. U kunt hierbij denken aan het behandelen van houtrot of het aanbrengen van glasweefsel behang voor een strakke afwerking.

 

Verhoog de waarde van uw huis met kwalitatief schilderwerk

Het is van groot belang om uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden. Daarmee behoudt uw woning zijn waarde en is de uitstraling van uw bedrijfspand het perfecte visitekaartje.

Het tijdsbestek om onderhoud aan een pand te verrichten, ligt tussen de vijf tot zeven jaar. Dit is afhankelijk van de zijde van uw woning en de invloed van het weer erop. Weersomstandigheden als regen, zon en vorst tasten het buitenschilderwerk namelijk aan, maar de invloed hiervan kan per zijde aan uw woning verschillen. Daarom is het verstandig om jaarlijks een check op uw woning te laten uitvoeren. U kunt er dan voor kiezen om ons regelmatig kleine herstelwerkzaamheden te laten verrichten, zodat uw woning constant in een goede conditie verkeert. Ook voorkomt u zo een grote uitgave ineens.

Prachtig binnen schilderwerk voor de perfecte sfeer

Met het schilderwerk in uw woning bepaalt u voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw interieur. Voor uw bedrijfspand geldt dat u hiermee een aangename werkplek creëert. Daarnaast biedt goed schilderwerk bescherming aan uw kozijnen en muren en dus aan de staat van het pand.

Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij raampartijen, trappen en ornamenten of om het sausen van wanden en plafonds: wij hebben een ruime ervaring op het gebied van binnen schilderwerk. We werken veel voor particulieren, zowel oud- als nieuwbouw, en op zakelijk gebied bij onder andere zorginstellingen, scholen en kerken.